iPhone 5 models are pictured on display at an Apple Store in Pasadena, California July 22, 2013. A website that Apple Inc uses to communicate with its community of some 6 million software developers remained shuttered on Monday, four days after a cyber attack that prompted a harried upgrade to prevent future breaches.  REUTERS/Mario Anzuoni  (UNITED STATES - Tags: BUSINESS SCIENCE TECHNOLOGY)

Vodafone flotta árlista 2017

Akár felére is csökkentheted a mobil számládat, ha egy jó flottához csatlakozol. Alább letöltheted a Vodafone legfrissebb flotta készülék árlistáját és megtekintheted a flotta tarifákat, amik mellé megszerezheted a készüléket.

Jelenleg 20.000 Ft azonnali kedvezményt ad a Vodafone a flotta csomagjaink mellé, de a tarifákat önmagukban is meg lehet rendelni, ha nincs szükséged készülékre.

Ha megnézted a Vodafone flotta árlistát, érdemes összevetned az ott található árakat a Vodafone publikusan elérhető csomagajánlataival és az Árukeresőn található kínálattal.  A 20.000 Ft kedvezmény miatt viszont legtöbb esetben a Vodafone flotta készülékek olcsóbbra jönnek ki.

Vodafone flotta árlista

Vodafone flotta belépés

A Vodafone flottás készülék árakat úgy is ellenőrizheted, hogy belépsz a Vodafone webshopjára a flotta kódoddal. Ha még nincs flotta kódod, akkor belépés után itt tudod megszerezni. Ha megvan a kód, akkor csak be kell írnod erre az oldalra és már láthatod is az árakat.

Újságíró vagy? Van saját blogod, weboldalad vagy közösséged?

Szabadon felhasználhatod cikkjeinket, ha linkelsz a forrás anyagra weblapodról.

Ha szeretnél tőlünk adatokat, statisztikákat, elemzéseket vagy véleményeket, vedd fel velem a kapcsolatot a kallai.barnabas@tarifaexpert.hu címen.

[Total: 18    Average: 4.3/5]
  • Barnabás - TarifaExpert

    A TarifaExpert társalapítója vagyok. Célom, hogy segítsünk neked a bonyolult szolgáltatásokat átláthatóvá és összehasonlíthatóvá tenni. Kalkulátorunkkal az egyedi igényeid alapján megtaláljuk neked a legjobb ajánlatot. A tarifa összehasonlítás sosem volt még ilyen egyszerű.