Mennyire éri meg a Telenor MyMinute csomagja?

Telenor Myminute néven új egyszerű tarifával jelent meg a telenor

A Telenor az új Myminute csomagjával válaszolt a konkurencia azonos díjszabású tarifáira (Vodafone Tuti és Telekom Domino most) így jelenleg mindhárom haza szolgáltatónál elérhetőek a kedvező áru feltöltős ajánlatok.

telenor myminute sim kártya

Miért jó a Telenor Myminute tarifa?

A Telenor Myminute egy új felöltőkártyás tarifacsomag, amivel minden hálózatba egységesen 19 Ft-os percdíjjal tudsz telefonálni és SMS-t küldeni.

Kinek éri meg Telenor Myminute csomagra váltani?

A tarifa kalkulátorunkat használva összevetheted a Telenor Myminute tarifát az előfizetéses csomagok áraival. A kalkulátorban látszik, hogy 100 perc havi beszélgetés mellett a legolcsóbb Telenor Blue S csomag is havi 4.290 Ft-ot jelent, míg az új Myminute tarifával 100 perc beszélgetés csak 1.900 Ft-ba kerülne és még hűséget sem kell aláírni rá.

A kalkulátor eredményeit itt tudod megnézni.

Telenor myminute vs többi csomagok

Nagyításhoz kattints a képre

Az összehasonlításhoz hozzá kell tenni, hogy a Blue S csomag korlátlan beszélgetést tartalmaz hálózaton belül valamint EU roamingot és 300 MB internetet is magába foglal

A Myminute csomag még mobilnet utólagos vásárlása mellett is olcsóbbra jön ki, mint a Blue S tarifa.
A kiegészítő adatjegyek árait itt találhatod. A Telenor egységes árazást használ a feltöltőkártyás és előfizetéses csomagok esetében, így a Telenor Myminute tarifával sem kell többet fizetned a netért.

Hogyan tudod megrendelni vagy átváltani?

Ha még nincs Telenoros SIM kártyád, akkor a Telenor most 0 Ft-ért kiküld neked egyet. A SIM kártyát itt meg is tudod megrendelni.
Ha már Telenor ügyfél vagy hívd a 1220-at és kérd a csomagot átváltását az ügyintézőtől.

Újságíró vagy? Van saját blogod, weboldalad vagy közösséged?

Szabadon felhasználhatod cikkjeinket, ha linkelsz a forrás anyagra weblapodról.

Ha szeretnél tőlünk adatokat, statisztikákat, elemzéseket vagy véleményeket, vedd fel velem a kapcsolatot a kallai.barnabas@tarifaexpert.hu címen.

[Total: 14    Average: 2.4/5]
  • Barnabás - TarifaExpert

    A TarifaExpert társalapítója vagyok. Célom, hogy segítsünk neked a bonyolult szolgáltatásokat átláthatóvá és összehasonlíthatóvá tenni. Kalkulátorunkkal az egyedi igényeid alapján megtaláljuk neked a legjobb ajánlatot. A tarifa összehasonlítás sosem volt még ilyen egyszerű.