Telenor blue tarifa – roaming eltörölve

Telenor Blue néven új lakossági előfizetéses csomaggal jött ki a Telenor. A tarifának négy változata érhető el. Érdekesség, hogy már a legalacsonyabb havidíjú Blue S tarifa is korlátlan beszélgetést biztosít hálózaton belül, míg a legnagyobb csomag minden hazai hálózatba korlátlan beszélgetést és 10 GB adatot tartalmaz.

Az új Telenor blue tarifákban közös, hogy hazai feltételekkel tudod használni őket az EU területén.

Telenor blue tarifa árak
Forrás: Telenor.hu

A Telenor minden díjcsomaghoz biztosítja a MyTV és MyMusic start szolgáltatást, aminek a belföldön történő használata nem számít bele az adatforgalmi keretbe.

Megéri a Telenor Blue tarifát választanom?

Ahhoz, hogy jó döntés tudj hozni érdemes összehasonlítani a Telenor új díjcsomagját a konkurenciával. Fontos tudni, hogy egyelőre csak a Telenor és a Vodafone terjesztette ki az ingyenes EU roamingot a tarifáira, ezért, aki sokat utazik külföldre ezt a szempontot is vegye figyelembe a döntése előtt.

A TarifaExpert kalkulátorát használva azt tapasztaltuk, hogy az új Telenor Blue csomagok csak előfizetés (SIM kártya) vásárlás esetén a konkurenciához képest drágának számítanak, azaz azonos igények mellett a Vodafone és Telekom ajánlatai olcsóbbak, mint amennyibe a Blue csomagok kerülnek.

Készülék vásárlása esetén viszont már más a helyzet. A Telenor Blue tarifa a legtöbb esetben a konkurenciánál olcsóbban árazza a készülékes ajánlatokat a legtöbb esetben az egyetlen versenytársa a Vodafone you csomag, viszont ez a tarifa csak 25 év alatti ügyfelek számára érhető el.

Összegzés

Úgy gondoljuk, hogy az új Blue csomagok egy nagy előrelépést jelentenek a Telenor számára, mivel az árak nem emelkedtek, viszont a havidíjba foglalt szolgáltatás bővült. A blue csomagokat főleg azoknak ajánljuk, akik készülékkel együtt szeretnének szerződést hosszabbítani, vagy új szerződést kötni a Telenornál.

Mivel az egyedi felhasználási szokások nagyban befolyásolják, hogy melyik tarifával érdemes megvenned a készüléket, ezért mindenképpen érdemes a TarifaExpert kalkulátorát használni, amely a szolgáltatók összes tarifa kombinációját figyelembe veszi és másodpercek alatt kidobja neked a legjobb ajánlatot a kiválasztott okostelefonra.

 

Újságíró vagy? Van saját blogod, weboldalad vagy közösséged?

Szabadon felhasználhatod cikkjeinket, ha linkelsz a forrás anyagra weblapodról.

Ha szeretnél tőlünk adatokat, statisztikákat, elemzéseket vagy véleményeket, vedd fel velem a kapcsolatot a kallai.barnabas@tarifaexpert.hu címen.

[Total: 0    Average: 0/5]
  • Barnabás - TarifaExpert

    A TarifaExpert társalapítója vagyok. Célom, hogy segítsünk neked a bonyolult szolgáltatásokat átláthatóvá és összehasonlíthatóvá tenni. Kalkulátorunkkal az egyedi igényeid alapján megtaláljuk neked a legjobb ajánlatot. A tarifa összehasonlítás sosem volt még ilyen egyszerű.